Gość kubaszka Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jak sie nazywa ta czesc? jest to jakas czesc przy zamknieciu gornego schowka tylko nie mam pojecia jak to nazwac i gdzie znalezc. Jeżeli ktos wie co to ejst albo z kad to wziac, prosze o szybki kontakt, za pomoc z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek934 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 U mnie też zepsuł się ten pstryczek. To się chyba nazywa mechanizm zamka schowka. Niestety nigdzie tego nie mogę znaleść, jedynie całe schowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jedz do ASO tam ci znajdą i nie powinno być to drogie. U mnie kiedys zdechał zaślepka przy termostacie i sikał płyn - mówie z przerażeniem ASO to 100 w plecy - całość z wymianą na miejscu na parkingu przez Pana w krawacie kosztowała 35 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.