mozw Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Koledzy i koleżanki. Przejechałem swoim autkiem 36 tyś. i czuje, że moje klocki hamulcowe kończą swój żywot. Jakie klocki polecacie do QQ+2 2.0 dci FERODO czy ATE. Różnica w cenie na allegro niewielka. W serwisie miły Pan za orginalne klocki zaśpiewałi 420 zł. + robocizna, zaznaczając że do tego modelu to muszą być jakieś mocniejsze. Więc im z góry podziękowałem bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweq Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Osobiście polecam te z serwisu, abyś długo cieszył sie swoim qq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Koledzy i koleżanki. Przejechałem swoim autkiem 36 tyś. i czuje, że moje klocki hamulcowe kończą swój żywot. Jakie klocki polecacie do QQ+2 2.0 dci FERODO czy ATE. Różnica w cenie na allegro niewielka. W serwisie miły Pan za orginalne klocki zaśpiewałi 420 zł. + robocizna, zaznaczając że do tego modelu to muszą być jakieś mocniejsze. Więc im z góry podziękowałem bardzo. Obydwie firmy są b.d.b.(ja osobiście ATE) W serwisie stosują często JURID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 z doświadczenia TRW lub ATE lub KASHIYAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi