Gość mat3112 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam. Kupiłem na allegro felgi używane. Zastanawia mnie pare rzeczy. Na felgach jest logo ENZO lecz z tyłu felg jest napis ROTA - więc czy byłyby to felgi ROTA? jak dobrze gdzieś tu sprawdziłem średnica piasty w primerze to 66.1 tak? Te felgi mają ok 68-69 jeszcze dokładnie nie sprawdziłem i zastanawiam się czy takie pierścienie będą dobre? http://www.allegro.pl/item951893571_pierscienie_centrujace_dostawa_w_24h_prezent.html Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 szybko i na temat podjedz do wulkanizatora żeby ci dobrał pierścienie i po sprawie z internetu 2 rodzaje zamawiałem bo mi nie pasowały Jeżeli od środka felgi jest wytłoczony napis ENZO to enzo a może masz tylko sam dekielek enzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat3112 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 dzwoniłem do wulkanizatorów w pobliżu mojego domu i żaden nie ma pierścieni;/ dlatego myślę o allegr.. Sam dekielek jest Enzo a na feldze wytłoczone mam tak:d : kraj pochodzenia ET rozstaw śrub no i właśnie ROTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 nie jest problem z dostaniem takiego dekielku nawet i naklejki No u wulkanizatora zapewne droższe będą piersceinie niż na allegro tylko oby właściwy doszedł. suwmiarka w dłoń i pomiar wykonaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat3112 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 no tylko nie mogę znaleźć suwmiarki na chacie;d ale jak znajdę to tak zrobię. No ja wiem, że można taki kupić - ale teraz mi chodzi o to czy te felgi to są ROTA?? bo z tego co wiem to trochę drogie są felgi ROTA - tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kyniu1985 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Co do felg Rota niebede sie wypowiadal bo nieznam tej firmy.Ja mam u siebie w WP11 zalozone alusy ATS Stachlshmidt,nawet ciekawie sie prezentuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.