Gość salwa_87 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 witam. Mój problem z primera (p11.144 2.0 140 ps lpg- sekw) polega na tym ,że po ostym przegazowaniu (tak do 5t obr/min) i puszczeniu gazu na luzie obroty spadają gdzies do 400 i podnosza sie spowrotem do ok 1000 i po chwili opadaja do normalnych 900 i takie zostaja... dzieje sie tak i na gazie i na benzynie... co to moze byc bo troche to dziwne.. kiedys tak nie bylo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 czyściłeś przepustnicę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 W serwisówce - ec_sr20 Strona 47 opis masz co trza zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość salwa_87 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dzieki Kolego....a możesz mi podać jakis link do tej ksiązki serwisowej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.Adam Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 może te pomogą: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/62764-primera-instrukcje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to nie pomoże , pomoc podałem na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek86 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam! Też mam podobne problemy z wolnymi obrotami, posiadam serwisówkę ale tylko po angielsku:( Jeżeli masz w polskiej wersji to za jej podesłanie byłbym ogromnie wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.