Gość wired Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam, Po wymianie przegubu w Micrze K11 (1.0) okazało się, że jedna opaska nie była dobrze dociśnięta i wypłynął pod nią smar z przegubu. Mam zamiar kupić porządną opaskę zaciskaną śrubą i wstawić ją zamiast takiej zawijanej dostarczonej z przegubem. Może zna ktoś wymiar wymiar opaski i nie będę musiał się gimnastykować z miarką pod samochodem na parkingu i dzielić obwodu przez 3,14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marioxxx2 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Średnica wypustu od strony skrzyni przekładniowej do silnika 1.0 ( 22.9mm),średnica wielowypustu od strony koła 20mm to z książki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ja dalem taka szelke na weze bodajze 80 120 mm zakres i podeszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wired Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 @marioxxx2 Chodziło mi o rozmiar opasek trzymających/uszczelniających osłonę przegubu. @elektryk1e Dzięki za podpowiedź. Rzeczywiście zakres dużych opasek jest bardzo szeroki. Ja kupiłem 60-145 (mocno ją skracałem) i wszystko jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 no i gitarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.