Gość bugi78 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 jako ze to moj pierwszy post to na poczatku sie przywitam... czasami mam chec z zaskoczenia kogos skompromitowac ... mam na mysli miesa jezdzace vw czy bmw do sedna - interesuje mnie swap silnika w k11 - 1.3 mnie nie kreci - chce wiecej:) ktos ma jakies doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 http://www.micra.org.uk/archive/index.php/t-17823.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bugi78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 http://www.micra.org.uk/archive/index.php/t-17823.html wiesz... taka micra to nadaje sie pod remize w sobotni wieczor... mi chodzi z deka o co innego - z zewnatrz ma niczym sie nie roznic od "normalnej" , roznic ma sie sie dopiero widokiem pod maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) rozbawiles mnie tym postem hehehehehehehe. pod remize to jest e36 1.6 LPG zrob taka micre to pogadamy pozdrawiam http://www.youtube.com/watch#!v=f_Nn4_I3EaU&feature=related Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez elektryk1e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Panowie poważne pytanie kto mógł by się podjąć przeszczepu silnika i całej reszty potrzebnej do jazdy do micry http://moto.allegro.pl/item978433502_kultowa_toyotka_celika_gt_1_6_16v_dohc_red_devil.html Miałem corollke z 4AGE tylko z nieco mocniejszą wersją i wiem, że te silniki są trwałe ekonomiczne i na prawdę mocne. Ile ktoś mógł by sobie policzyć za taką operacje? jeżeli taka operacja kosztowała by nie więcej jak 1500zł może jest sens się w to pobawić (nie znam cen za takie usługi wiec tylko sobie z nią teoretyzuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 1500zł to zaplacisz za samo osadzenie silnika i przerobienie poduszek. 1. najlepiej wrzucic sr20de 2. jesli nie masz na wszystko 5000 7000 zł to odpusc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 SR20 jest ciut przy ciężki jak na moje oko. do 4AGE mam sentyment silnik dobry pod mody i lekki. No ale widzę, że przed takimi zabawami trzeba dobrze wykalkulować co i ile bo inaczej to można z ręką w nocniku się obudzić. Temat tymczasowo do wstrzymania chyba, że ktoś inny z użytkowników micry przetrze szlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 pozostaje jeszcze opcja turbo, ale bez zakuwania silnika z 1000ccm te 80KM wyjdzie lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Hehe 80 to za mało. Myślę, że w chwili obecnej oko 80 moze ponad mam z 1.3 i zdecydowanie ciągle za mało Ale jak to się mawia apetyt rośnie w miarę jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A zamiast robić swapa nie chcecie sportowych wałków które podciągną wam pod 100 koni. Budujemy teraz silnik i mamy na wierzchu wałki sportowe które będziemy kopiować, napawając na seryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hehe 80 to za mało. Myślę, że w chwili obecnej oko 80 moze ponad mam z 1.3 i zdecydowanie ciągle za mało Ale jak to się mawia apetyt rośnie w miarę jedzenie to zacznij dzialac bo znajac zycie to bedzie kolejny temat ktory umrze po tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi