Gość fabrice Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam, P11 hatchback, opada mi klapa od bagażnika,za cholere nie chce sie trzymac w pozycji gornej, czy to wina teleskopów? Wyłazi z nich czarna maź, wiec podejrzewam ze w srodku nie trzymaja cisnienia. Miał juz ktos podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 siłowniki do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabrice Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 siłowniki do wymiany Mozna to zrobic samemu bez konkretnych narzedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 tak, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus75 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 miałem ten sam problem wymieniłem siłowniki i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Siłowniki ściągasz z zawiasów kulowych przez odciągnięcie blaszki która jest na główce siłownika na dole i górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabrice Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Siłowniki ściągasz z zawiasów kulowych przez odciągnięcie blaszki która jest na główce siłownika na dole i górze. Dzięki, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.