Gość Bzykol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jak w temacie, czy wie ktoś czy klapa z samochodu roku 2006 pasowałaby do samochodu do 2001 ?! Musze wymienić i na oku mam.. ale z samochodu już po liftingu Ponad pół Polski do przejechania wiec chciałbym mieć 100% pewność ze bedzie ona pasować Nikt nie jest w tym zorientowany ani nie zna nikogo kogo by mógł zapytać ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrAli Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 I co pasuje? Nikt nie wiedział, więc pewnie wszyscy chcieli by się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość memal Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 I co pasuje? Nikt nie wiedział, więc pewnie wszyscy chcieli by się dowiedzieć dokładnie, pewnie więcej jest takich, których to pewnie prędzej czy później czeka w modelach z tych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bzykol Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dokładnie, pewnie więcej jest takich, których to pewnie prędzej czy później czeka w modelach z tych lat Ale chyba sie nie dowiemy, nie wierze ze nikt jeszcze nad takim czymś nie myślał i nie próbował jakoś tego sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sammek Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 też jestem tym bardzo zainteresowany. zaczęła mi gnić klapa tylna i chciałbym ją wymienić na nieskorodowaną bo to taniej wychodzi niż dawanie jej do lakiernika. szczególnie, że lakiernik mówi, że po roku-dwóch może rdza wyjść ponownie. gadałem z jednym mechanikiem i mówił, że "raczej" nie pasuje bo są inne mocowania ale nie był pewny. Może ma ktoś wejścia w ASO Nissana (albo w jego mieście jest jakieś normalne ASO) gdzie mógłby się dowiedzieć czy te klapy pasują? W moim mieście nie bardzo chcą współpracować w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sammek Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 hb 5d 2001 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sammek Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 wielki dzięki - jest nadzieja obdzwoniłem kilka szrotów (czy jak kto woli sklepów z używanymi częściami ) i w każdym potwierdzili, że klapy pasują do siebie. co więcej większość blach jest taka sama z przed i po lifcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.