urfeen Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam , Pękneła mi antena i jest na tyle dziwna że nie ma gwinta . Jak ją wyciągnać żeby wymienić ? Dziękuję z góry za poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To proste chwyć ja kluczem francuskim za te miejsce na klucz i odkręć przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. Spryskaj trochę Wd40 wcześniej i zostaw na noc i zobacz tu: Mój odnośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urfeen Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dokładnie tak ! To jest gwint M5 i chyba pasuję http://www.allegro.pl/item958319670_antena_nissan_micra_primera_almera_note_terrano.html Dziękuję ! Dodane 7 kwietnia 2010 to jest M4 i tu pasuję antenka uniwersalna ( 21 zl w Nor Auto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.