Gość dzikjestdziki Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam jestem posiadaczem Patrola Y60 do tej pory uzytkowałem go jak osobówke a w terenie to delikatnie jak musiałem! Zastanawiałem sie po co mi taki koń! I pojechałem jak by to ując siwy dym! Aż powiesiłem sie na brzuchu a dokładnie na przednim moscie! Teraz zastanawiam sie poniewaz jak juz sie w...... to koła oczywiscie stały w wodzie! około 1h az przyjechał ciągnik! zastanawiam sie czy woda nie poszła do mostu! przez pisaty?? odpowietrznik to spoko bo zaglondałem i był ponad! ale czy tam mogła pujśc woda prosił bym o jakies informacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak masz odpowietrzniki na miejscu to nic mu się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzikjestdziki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jak masz odpowietrzniki na miejscu to nic mu się nie stało AD. off-roader Tak off-roaderze odpowietrznik jest nad satelitą mostu! I nie był w wodzie! Tylko przednie koła! w dośc sytej kolejinie! Pływały! Wiec powiadasz że niemam co sie przejmować wodą w moscie tylko dalej smigac po terenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Odchodzi rurka od odpowietrznika czy jest sam odpowietrznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzikjestdziki Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak byłem sprawdzic i od odpowietrznika odchodzi rurka!! Gdzies pod maske!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tak byłem sprawdzic i od odpowietrznika odchodzi rurka!! Gdzies pod maske!!! No to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper126p Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 panowie a czy na tylnym moście tez powinien byc odpowietrznik z rurką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 tak też powinien być, uprzedzam kolejne pytanie w skrzyni i reduktorze też jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebora Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dziku; Do mostu woda się raczej nie dostała ale do zwrotnic już tak. Uszczelniacze kul i piast nie są w 100% hermetyczne. Woda w zwrotnicy wykańcza dolne łożyska sworzni. Dlatego warto rozebrać, wyczyścić i przesmarować zwrotnice. Wały napędowe (krzyżaki) również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek85 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam. Odnośnie tego jeżdzenia po wodzie. Czy nic się nie dzieje tym kostkom elektrycznym przy ramie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi