mrowek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 witam od tygodnia posiadam nissana almere tino i w zwiazku z tym mam nastepujace pytanie czy plyn G12++ http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=446# nadaje sie do chlodnicy w tym samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Nie wypowiem się, trzebabyłoby sprawdzić w specyfkacji i wymaganiach. Ja zalałem ponoć najlepszym płynem jaki wypadł w testach a jest to - Prestone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam,Tolo może pamiętasz ile płynu wchodzi do chłodnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Tak trochę z pamięci ale będzie tego ok. 7,5 litra aż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.