yogi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dzisiaj rano pojechałem do serwisu Nissana aby się dowiedzieć o cenę żaróweczki podświetlenia popielniczki . Cenę jaka usłyszałem ścięła mnie z nóg ok.100PLN To chyba jakiś żart za kawałek plastiku z żaróweczką. Oczywiście jest to towar na zamówienie. Chciałem ją kupić ale w jakiejś normalnej cenie czyli 20PLN a nie za 100PLN. Chyba pozostanę przy nie podświetlonej popielniczce. Pozdrawiam Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 WOW troche sobie liczą za żarówkę :shock: Ostatnio też wymieniałem w popielniczce podswietlenie i pojechałem do sklepu elektronicznego i coś mi dobrali. Trzeba wylutować starą zarówkę i wlutować nową. Nie udało mi się znaleźć oryginalnej i mam trochę mniejszą (wielkością i mocą), ale ładnie świeci i kosztowała chyba 50gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja kupiłem na Wolumenie - 1 zł za sztukę. Starą wylutowałem i włożyłem nową i jest OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 A jaką moc ma ta żarówka bo nie chciał bym kombinować od tak sobie . U mnie niestety niema już żarówki tylko pozostały dwa druciki. Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Nie pamietam dokładnie ale jedno z dwóch 1W lub 1,2W. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jeszcze raz dzięki za moc tych żarówek. Pozdrawiam; Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 witam u mnie miała moc 1,2W dobrze że nie zostałeś w serwisie następnym razem pytaj na forum przed serwisem. pozdr.oni mają ceny nie z tej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 można też wlutować diodę rozpraszającą koszt ok 6zł ale afekty ciekawsze można dobrać kolor i intensywność oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek C Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam, też polecam diodę swięcącą... Efekt lepszy i przede wszystkim trwałość... Pamiętaj o rezystorze przy diodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Czy zapalniczka (symbol papierosa z dymkiem) powinien być podświetlany? Jeśli tak to jak się to cudo rozbiera zeby wymienic żarówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maglev Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Czy zapalniczka (symbol papierosa z dymkiem) powinien być podświetlany? Jeśli tak to jak się to cudo rozbiera zeby wymienic żarówkę? tak powinna być podświetlona na niebiesko (przynajmniej u mnie tak świeci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 nie wiem o ktore podswietlenie chodzi?? 1. Podswietlenie popielniczki (chodzi o popielniczke pod mala klapka P-11) 2. Podswietlenie schowka za popielniczka(zarowka zamontowana jest u gory?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Chodzi mi o zapalniczkę a nie popielniczkę, czyli takie "cuś" co ma narysowany symbol papierosa z dymkiem - podpala się tym papierosa i jest na prawo od popielniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 U mnie zapalniczka nie ma podswietlenia Tylko namalowany symbol fajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaskal Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 no wiec u mnie to wyglada tak: sama zapalniczka(element ktory wyciagamy by przypalic faje) nie jest podswietlany, natomiast obudowa zapalniczki(gnizado)ma kolorowa obraczke ktora jest podswietlana z zarowki zamontowanej nad gniazdkiem schowanym w konsole:) mam nadzieje ze ktos cos zrozumie z tego co napisalem:/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł28 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ja wlutowałem diodę 12v i jest git, niebieską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tolkapon Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Czy p11.114 z 2001 też ma podswietlenie zpalniczki lub popielniczki. U mnie nic tam nie świeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Cześć, zabrałem się ostatnio za naprawę wszystkiego, co względnie u mnie nie działa. Doszedłem do podświetlenia popielniczki i pojawiło sie pytanie: czy żarówkę idzie jakoś wyjąć z tej plastikowej obudowy, czy trzeba szukać całości? Z postów wyżej wynika, że trzeba ją wylutować, jeżeli nie chce się szukać oryginału, ale żeby coś wylutowywać trzeba mieć do tego dostęp - tutaj jest wszystko otoczone plastikiem... A może po prostu trzeba ją na siłę wypchnąć? Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 sądzę że siedzi ona tylko na wcisk i jest na zasadzie postojówek z przodu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Rzeczywiście, wsadzona jest tylko na wcisk. Dla potomnych: pchanie od dołu odradzam (można jedynie pokrzywić nóżki, a wtedy to będzie problem), wystarczy odpowiednio cienki śrubokręt i delikatne podważanie samej żarówki, aż wyskoczy ze złącza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi