mr.anguis Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam. Poszukuje schematu ustawienia rozrządu w YD25. Może jest w stanie ktoś podać mi jakiś link lub udostępnić-odsprzedać odnośnie sposobu ustawienia rozrządu? Silnik kupiłem rozebrany. Rozrząd jest na wierzchu i nie widze zadnych odnośników do znaków na kołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Silnik YD25DDTi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.anguis Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dzięki Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kangurek Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam,mam pytanie. Jak zciągnąć dolną pokrywę rozrządu w silniku YD25DDTI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam Aby zdjąć dolną pokrywę rozrządu trzeba: 1.Musisz zdjąć przedni most 2.Musisz wypiąć drążek kierowniczy 3.Musisz odkręcić skrzynie od silnika i trochę wysunąć silnik bo są tam dwie śruby mocujące miskę których nie widać 4.Jak odkręcisz małą miskę olejową od dołu będziesz widział widział jedną śrubę którą trzeba wykręcić Nie pamiętam ale chyba jeszcze jest jedna śruba za rozrusznikiem Pozdrawiam A co się wydarzyło że potrzebujesz takich informacji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo306 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 to w d22 jest rozrzad czy lancuch o ile mi wiadomo to lancucha si nie rusza az bedzie dzwonil tak czy nie ja mam d22 2.5 di na klapie jest napisane 98 KW to dobry motor czy zly tak jak wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 W D22 wszystkie są wadliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.