Gość cezar88 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 drodzy klubowicze, macie może dostęp do jakichś książek np w pdf o tym jak budować elementy z laminatów? bo tak szukam po necie ale mizerne te informacje są. może ktoś z was to przerabiał i może udzielić kilku wskazówek? Aha jeśli w złym dziale to sory ale ten wydawał mi się najodpowiedniejszy a może wiecie kto robi takie elementy w rozsądnej cenie w woj. łódzkim lub mazowieckim bo w tych dużych firmach to trochę się cenią a może wiecie kto robi takie elementy w rozsądnej cenie w woj. łódzkim lub mazowieckim bo w tych dużych firmach to trochę się cenią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ale co chcesz zrobić?? zazwyczaj robi się kopyto, najlepiej ze styropianu (łatwość obróbki i dostosowania kształtu) i to pokrywa matą i żywicą, trzeba pamiętać, że jak styropian to tylko epidiany w innych przypadkach można zastosować poliestrowe. a myślę, że wójek google da odpowiedź na twoje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cezar88 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no szukałem w wujku gogle ale jakieś takie okrojone to info, nic konkretnego. Jakie elementy? błotniki, maska, klapa tylna, drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 z racji tego, że maniakalnie żegluję to może szukałem na innych stronach, wrzuć szkutnictwo w googlach http://www.port21.pl/porady.html http://www.sailforum.pl/ tam masz kopalnię wiedzy na temat laminowania, a odnośnie elementów co podałeś, to musisz zrobić kopyto albo na podstawie starych, tylko trzeba je wzmocnić aby były sztywne. a tak z ciekawości, chcesz odchudzić auto?? tak dla siebie czy taka rdza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cezar88 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 bedę budował furke do amatorskich rajdów a im mniejsza waga tym lepiej. Dzięki za linki-będę zgłębiał wiedzę na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.