Gość piasek_1981 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam mam radio fabryczne w nissanie almerze n16 i zmieniarkę clarion 6 cd pn2302 . wszystko grało ok póxniej pojawił sie napis cd error teraz zmieniarka pika i swieca sie diody na zółto. czy sie zablokowała??????????i po wcisneciu src na radiu nie wykrywa jej .otworzyłem zmieniare i siedziało tam 6 płyt wyjąłem i po podłaczeniu to samo czy powinienem odłaczyc akumulator by zresetowac radio i zmieniarkę???????????????jak uwazacie????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gdyby zablokowała się tak "klasycznie", to raczej na ekranie widniałby napis "SECURE" (czy jakos tak). Skoro nie jest widziana przez system audio, to o ile wina nie leży w kablach/złączach, to chyba kłania Ci sie wizyta u elektronika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piasek_1981 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 oki spróbuje z kablami pokombinowac , wczesniej było ok nie mam pojecia czemu teraz tak sie stało , miał ktoś moze podobny przypadek?????? czytałem gdzies ze objawy piknia i swiecenia diód na zółto to jakies zablokowanie moze płyta jest w srodku. a wie ktoś czy jest tu jakies awaryjne wyciąganie płyt??????????Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.