Gość nissanalmera2004 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam, Pierwsze mycie po zimie i wypatrzyłem dosyć duży bąbel na przednich drzwiach kierowcy przy uszczelce szyby. Dla mnie to skandal zeby takie rzeczy działy się w 5,5 letnim aucie. Czy nissan daje jakies gwarancje na karoserie? Jest jakas mozliwosc zareklamowania tego? dodam, ze w aucie od jakichs 2-3 lat zaniechano serwisowania w ASO. Dzieki za odpowiedz, pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jezeli auto nie bylo serwisowane w ASO i nie byly robione tam przeglady karoserii, to nie ma szans na uznanie gwarancji perforacji nadwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gwarancja (12 lat) na perforację odnosi się do dziury (na wylot) a tu mamy bąbla więc mówimy o gw. na lakier (3 lata) a więc już pozamiatane. Może auto było bite ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nissanalmera2004 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gwarancja (12 lat) na perforację odnosi się do dziury (na wylot) a tu mamy bąbla więc mówimy o gw. na lakier (3 lata) a więc już pozamiatane. Może auto było bite ? Nie, auto nie było bite na 200 procent, kupiłem od sąsiadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.