bertw Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam Przeprowadziłem sobie czyszczenie klimatyzacji za pomocą pianki wpuszczanej do otworów nawiewu. Chyba przesadziłem z ilością i przez kanały zalałem przewody, zaczęły problemy, po upływie kilku godzin wlaczyly sie awaryjne i tak sobie mrygaly, odłączenie akmulatora pomoglo, ale poźniej podczas jazdy zapaliła się kontrolka otwartych drzwi. Teraz nie mogę zamknąc drzwi z pilota ani z zamka bo zamykają się automatycznie i natychmiast otwierają. Musze zamykać je od wewnątrz ręcznie. Co teraz robić? Czekac aż odparuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 musisz porozbierać i poczyścić to już wlazło we wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertw Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dzisiaj problem sie rozwiazal. Słonce podgrzało mi tapicerkę, wnętrze samochodu chyba wszystko wyparowało i wszystko wrociło do normy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.