Gość fragles13 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam. Zabieram się za wymianę oryginalnego radia na 2 din Pioneera. Będę wycinał otwór 2din w ramce przejściowej aby wpasować radio. Ma ktoś pomysł gdzie można przenieść przycisk awaryjnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A myślałeś nad wymianą ramki zamiast ciąć nissanka http://www.allegro.pl/item986364285_nissan_primera_adapter_ramki_ramka_radia_dar_40157.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Taką ramkę własnie kupiłem. Jednak jest to 1din, a ja mam radio 2din - więc będę ją powiększał. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Chodzi o coś takiego jak ma Cichy: Pytanie o przycisk awaryjnych nadal aktualne. I jeszcze jedno: która wiązka odpowiada za awaryjki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adi88ck Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam odswierzam troszke temat. Ostatnio dostałem kenwooda ddx6029 i zaczałem robić ramke 2 din do p11. Jest to mozliwe do zrobenia samemu za niewielkie pieniądze (mnie kosztowała około 50 zł, potrzeba tylko troche czasu i cierpliwosci. Ja sam wykonywałem taka rameczke w wolnych chwilach i nie jest to trudne- dodam że wcześniej nigdy nie pracowałem ze szpachlą, włóknem szklanym i żywicą. Ktora ramka lepiej komponuje sie w primerce to wy już oceńcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Suchar Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam, kolego bardzo fajnie wyszło, mógłbyś jakoś bardziej szczegółowo opisać jak zrobiłeś tą ramkę i jak jest z podłączeniem radia, są tam dwie kostki, tylko ta więkza jest od radia? a ta druga mniejsza od awaryjek? i jak się Tobie to radyjko spisuje? Też chcę coś takiego zrobić u siebie ale nie mam póki co pojęcia jakie radyjko wstawić. Pozdrawiam Suchar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.