fastdriver Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke11 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 przednie chyba pasuja tylne na 100 sa inne i nie beda pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dyzio-zdw Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jak wyżej Witam, Jestem nowy na forum, ale miałem już pewne przeżycia z moim Sunny. Co do Twojego pytania to odpowiedź brzmi "tak". Drzwi przednie pasują bez problemu, jestem po takiej właśnie przekładce z sedana do mojego hatchback'a... Zamieszczam zdjęcie, że na pewno pasują: Strzałkami zaznaczyłem minimalne różnice, bo kolor różni się troszkę (bardziej wyblaknięte), listwa jest szara (w moim czarna), no i ja miałem pomalowane przez poprzedniego właściciela słupki na czarno, a tutaj jest oryginalnie. Wymieniałem, bo w moim Sunny były wgniecione zaraz nad listwą, poprzedni właściciel chyba zapomniał zamknąć drzwi i przyłożył w jakiś słupek. Ale już nie jest tak źle. Pozdrawiam! Sorry! nie zauważyłem, że N13, ale może się komuś przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.