chemmist Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) mam P12 2.0 benzyna, 2003, przebieg 184tys km, silnik, napęd, bez zarzutu co do przebiegów, anegdota.... jakiś czas temu wystawiłem ją na sprzedaż bo miałem okazję wymienić na nowsze i ciekawsze auto. Moja primula to auto krajowe, jestem drugim właścicielem, serwisowane itd... zadzwoniła pani, spytała o rok produkcji, przebieg, jak usłyszała przebieg to zareagowała z obrzydzeniem "oj to nie..." więc poleciłem grzecznie pani auta ściągane z rynku np niemieckiego bo będą miały na pewno niższy przebieg, nie zdążyłem dokończyć że może będzie miała nawet możliwość zakupu auta z takim przebiegiem jaki sobie zażyczy, gdyż rzuciła słuchawką. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez chemmist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi