Gość daniel1211 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 mam problem z podswietleniem deski niektore dzialaja a niektore nie wymienilem wszystkir zarowki na nowe i caly cas jest ten sam problem. czy jest jeden bezpiecznik od podswietlenia wszystkich kontrolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 deski czy zegarow opisz szerzej problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek5 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 nie wiem jak tablicy zegarów ale od podświetlenia pokręteł jest w komorze silnika w równoległym pudełku do pasa przedniego - bezpiecznik 15 A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 nie wiem jak tablicy zegarów ale od podświetlenia pokręteł jest w komorze silnika w równoległym pudełku do pasa przedniego - bezpiecznik 15 A Sprawdź bezpiecznik od gniazda zapalniczki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michas1987 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Przejrzyj bezpieczniki lub przeczysc styki na desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gawor91 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Kolego moga ci nie swieciec poniewaz jest tam "+" i "-" jezeli trafisz ze nie swieca to musisz zamienic bieguny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Kolego moga ci nie swieciec poniewaz jest tam "+" i "-" jezeli trafisz ze nie swieca to musisz zamienic bieguny. Tak,ale nie mówimy tutaj o LED-ach,tylko o zwykłych żarówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gawor91 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Tak,ale nie mówimy tutaj o LED-ach,tylko o zwykłych żarówkach Kolego to w samochodach mam napiecie przemienne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość micra96 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kolego, nie ważne czy napięcie jest stałe czy przemienne, w przypadku żarówki jest wszystko jedno gdzie podłączysz + a gdzie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byjanek Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mam pytanie czy bezpiecznik 10 lub 15 zmieni coś jeśli chodzi o podświetlenie zegarów (prędkościomierza , temperatury i poziomu paliwa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nic. Najwyżej będzie za małe lub za duże zabezpieczenie układu. Do inensywności światła bezpiecznik nie ma nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi