Gość szczureczek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam Mam taki błąd. Wiem, że występuje on również dość często w maximach. Może ktoś sobie z nim poradził domowym sposobem? Chodzi mi oczywiście o czujnik przy baku. Myślałem o wykręceniu i wrzuceniu go do benzyny na trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 skasuj kod i dokrec kurek od wlewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Robiłem już tak nieraz i nic to nie daje. Latam z tym błędem już ze 40tmil. Czytałem gdzieś, że może coś tam coś rdzewieć ale zgubiłem tą stronę. Jak nic nie wskóram to zamawiam większą partię części to i czujnik zamówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.