Gość vqsoft1 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 na naprawe klapy, mam nadzieje ze niebedzie jej tam zle . w czwartek odbieram klamerke. a do tego czasu znikam z wawki i jadem do Poznania na targi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Oby nic nie spartaczyli i zebys kolego zapomnial o problemach z klapa. A tak wogole to czy kolega czasem nie jest z autokacika chyba od centomaniaków? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Oby nic nie spartaczyli i zebys kolego zapomnial o problemach z klapa. A tak wogole to czy kolega czasem nie jest z autokacika chyba od centomaniaków? jestem a jak. mialame piekne szybkie ccs:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 O ile mnie pamięć nie myli to czerwone :?: a teraz Almerka ale tan świat mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 O ile mnie pamięć nie myli to czerwone :?: a teraz Almerka ale tan świat mały no czerwone, a Ty co tez centomaniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWIN Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja miałem Punto ale przeglądało się wszystkie kaciki Oooo takie maiłem http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...496&start=0 Pozdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.