Gość unkas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich użytkowników D40. Mam pytanie jak w temacie, czy możliwa jest regeneracja wahaczy dolnych i górnych w D40? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba801 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam.Można zregenerować wachacze, tylko czy to ma sens? Naprawiałem zawieszenie w D40 założyliśmy podruby fakt że drogie ale po 2 miesiącach trzeba było znów je wymienić. A nie sądze by zregenerowane części wytrzymały więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MESJASZ Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 MOZNA REGENEROWAĆ JA ZNALAZŁEM GOSCIA W NECIE KTÓRY SIE OGŁASZA I DAJE ROCZNA GWRANCJE NA NAPRAWE ZAŁOŻYŁ MI DO P12 TAKI SWORZEŃ WACHACZA KTÓRY MOZNA DOKRECIC JAK POJAWI SIE LUZ I PRZEZ DOKRECENIE SRUBY W SWORZNIU KASUJESZ LUZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pierooog Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Czy można prosić o namiary na tego gościa - może być na priva: ilcalzone@ilcalzone.pl Z góry bardzo dziękuję MOZNA REGENEROWAĆ JA ZNALAZŁEM GOSCIA W NECIE KTÓRY SIE OGŁASZA I DAJE ROCZNA GWRANCJE NA NAPRAWE ZAŁOŻYŁ MI DO P12 TAKI SWORZEŃ WACHACZA KTÓRY MOZNA DOKRECIC JAK POJAWI SIE LUZ I PRZEZ DOKRECENIE SRUBY W SWORZNIU KASUJESZ LUZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.