Gość JacekEPS Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam Jestem nowym użytkownikiem proszę o wyrozumiałość Posiadam Patrola Hiszpan z 1991 r krótki RD28T W trakcje remontu (głowica ) okazało się ze wydech jest hmm do bani Rozsypał się pierwszy tłumik drugi jest w podobnym stanie Moje pytanko gdzie można dostać ten pierwszy tłumik ??? Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Podjedź do pierwszego lepszego zakładu , który robi tłumiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JacekEPS Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Dobry pomysł A jakieś inne sugestie ?? A może ktoś ma numer tej części ?? Ewentualnie gdzie szukać tego numery jakiś katalog ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dobry pomysł A jakieś inne sugestie ?? A może ktoś ma numer tej części ?? Ewentualnie gdzie szukać tego numery jakiś katalog ? Do starego Japończyka to trudno o części. Popatrz na allegro . Zawsze możesz kupić od anglika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rowinx Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wstaw prostą rurę bez żadnych tłumików, prawie nie będzie różnicy w odgłosie silnika, ja tak mam w 3,3 td i chodzi super, tylko taką na tłumiki a nie na słupek do płotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.