Gość Herkawik Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam, mam problem z hamulcem ręcznym w Sunny 1.6SR. W serwisie stwierdzili, że trzeba wymienić zacisk hamulca (tylny lewy), ale nie potrafią znależć w katalogach jaki konkretnie ma być. Czy ktoś z forumowiczów może pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojnaś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam! Ja mam ten sam problem w moim aucie (sunny 1,6 SR) ale z prawej strony. rozbierałem to wszystko i nie chce mi chodzić ten główny tłoczek w zacisku. Interesowałem się jak to cenowo wygląda i powiedzieli mi że to koszt około 400 zł. Ale podobno można to zregenerować. Mi wcale nie chodzi ręczny z prawej i nożny ledwo co łapie. Jakby ktoś wiedział jak to możne zregenerować to byłoby git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siemka jeśli rozbierał bym swojego gti to będę miał obie sztuki na sprzedaż. Jak coś to odezwijcie sie na gadu 6420003. pozdro MacG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glonix4 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 pewnie wystarczy wymienic tloczek bo ten pewnie ma juz wzery i sie nie slizga , ja mialem podobny klopot ale to przez korektor sily hamowania poszukaj tematu odnosnie slabych hamulcy tylnych w tych sunnych bo duzo osób ma ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.