Gość kamilkatowice Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jakie kupić listwy ocheronne progowe- błyszczące efekt lustra czy matowe?? Jakie macie, czy z efektem lustra szybko się zarysuja... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahdov Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jakie kupić listwy ocheronne progowe- błyszczące efekt lustra czy matowe?? Jakie macie, czy z efektem lustra szybko się zarysuja... pozdrawiam ja mam cos powiedzmy...szczotkowane aluminium, z napisem QASHQAI. Oryginal Nissana...a to dlatego ze cena byla dobra.. Wyglada fajnie, polecam. pzdr, Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zamontowałem listwy z podświetlanym napisem QASHQAI, kupione na e-bayu; choć wyglądają prawie identycznie jak oryginalne to oryginalne nie są, kosztowały także 4 razy mniej. Mimo to świecą się ładnie, są matowosrebrne, powierzchnia nie rysuje się. Jedyny minus to to, że dość trudno się je czyści, zwłaszcza z tłustych śladów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.