Gość Halun1980 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam mam maly problem mam primere w 10 z silnikiem 1,6 16v wymienialem slizg lancuszka rozrzadu i po zlozeniu autto nie chce nabierac predkosci max to 120km/h na odcinku 8 km czy ktos jest wstanie mi doradzic co to moze byc za problem za odpowiedzi z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 U mnie po wymianie łańcucha trzeba było wyregulowac zapłon.Może tu leży przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Halun1980 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 U mnie po wymianie łańcucha trzeba było wyregulowac zapłon.Może tu leży przyczyna? zaplnem juz na wszystkie strony probowalem i bez rezultatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.