Gość dadok1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam ! Od paru miesięcy jestem posiadaczem primerki 2.0 w automacie z 1999r i mam pewien problem a mianowicie podczas jazdy słychać delikatne szumy ze skrzyni nie jest to za głośne i specjalnie mi to nie przeszkadza ale nie wiem czy tak powinno być pytałem kolegi który ma bmw też w automacie i u niego wcale skrzyni nie slychać.Więc mam pytanie czy to jest aby normalny objaw tego typu skrzyni biegów? Z góry dziękujeza pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 W dniu 10.04.2010 o 16:44, dadok1 napisał: Witam ! Od paru miesięcy jestem posiadaczem primerki 2.0 w automacie z 1999r i mam pewien problem a mianowicie podczas jazdy słychać delikatne szumy ze skrzyni nie jest to za głośne i specjalnie mi to nie przeszkadza ale nie wiem czy tak powinno być pytałem kolegi który ma bmw też w automacie i u niego wcale skrzyni nie slychać.Więc mam pytanie czy to jest aby normalny objaw tego typu skrzyni biegów? Z góry dziękujeza pomoc. nie powinno nic słychać ja tam nic nie słyszę (automat 4 biegowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dadok1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 W dniu 10.04.2010 o 17:45, GeorgeGt napisał: nie powinno nic słychać ja tam nic nie słyszę (automat 4 biegowy) Nie wiem czy to ma znaczenie ale to jest automat 6-cio biegowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 W dniu 10.04.2010 o 18:24, dadok1 napisał: Nie wiem czy to ma znaczenie ale to jest automat 6-cio biegowy pewnie ma bo tiptronic jest delikatniejszy od zwykłej 4 biegówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dadok1 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W dniu 10.04.2010 o 18:37, GeorgeGt napisał: pewnie ma bo tiptronic jest delikatniejszy od zwykłej 4 biegówki... jeśli delikatniejszy to znaczy że delikatne szumy to jest norma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W dniu 11.04.2010 o 11:04, dadok1 napisał: jeśli delikatniejszy to znaczy że delikatne szumy to jest norma ? tego nie powiedziałęm 4 biegowy automat to prosty automat bez żadnych cudów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.