Gość sebulek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dzień Dobry Mam Almerkę N16 - 2002r. Zauważyłem po wymianie opon na letnie (przednia oś nowe Dayton)(tylna oś 3 sezony - Matador) że przy ruszaniu, a zwłaszcza przy skręcaniu na skrzyżowaniach (przy wolnej jeździe) dziwne stukanie w kole i odgłos jakby ocierania). Czy ktoś może się orientuje co to może być. dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Sprawdziłeś przeguby? Brak wycieków smaru, zniszczenia osłon gumowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebulek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W sumie żadnego wycieku z kół i okolic nie widziałem ale sprawdzę. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nemec Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dzień Dobry Mam Almerkę N16 - 2002r. Zauważyłem po wymianie opon na letnie (przednia oś nowe Dayton)(tylna oś 3 sezony - Matador) że przy ruszaniu, a zwłaszcza przy skręcaniu na skrzyżowaniach (przy wolnej jeździe) dziwne stukanie w kole i odgłos jakby ocierania). Czy ktoś może się orientuje co to może być. dzięki i pozdrawiam mialem identyczny objaw, zapiekly sie klocki w jednym kole, w zasadzie wystarczylo rozebrac i przedmuchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebulek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 mialem identyczny objaw, zapiekly sie klocki w jednym kole, w zasadzie wystarczylo rozebrac i przedmuchac U mnie oprócz klocków "skończył" się sworzeń więc wymieniono mi go i tylne klocki oraz ustawili zbieżność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.