Gość zaciur99 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 witam mam orginalne radio z odtwarzaczem cd w almerze N 16 II. gdy chcem wlozyc plyte nie moge tak jakby bylo zablokowane czy cos siedzialo w serodku gdy klikam na klawisz wysyn zaczyna odtwarzacz tak jakby to powiedziec stukac czy cos w tym stylu. Moze ktos wie co moze byc awria takiego zachowania ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MESJASZ Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 PODEJRZEAM ZE MASZ PROBLEM Z PODAJNIKIEM WG MNIE MUSISZ WYJAC RADIO I DAC DO JAKIEGOS SPECA OD RADII ABY ROZKRECIŁ I ZOBACZYŁ CO SIE STAŁO W SRODKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaciur99 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 PODEJRZEAM ZE MASZ PROBLEM Z PODAJNIKIEM WG MNIE MUSISZ WYJAC RADIO I DAC DO JAKIEGOS SPECA OD RADII ABY ROZKRECIŁ I ZOBACZYŁ CO SIE STAŁO W SRODKU tez tak mysle ze problem jest z tym a nie jestem specem w tych sprawach dlatego chcialem sie zapytac czy moze mial ktos taki problem i chcialem na wlasna reke naprawic ;]ale moze jednak wie ktos cos na ten temat ??;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.