truedomel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Po raz pierwszy w Primerze wymieniam klocki z tego co widzę nie obejdzie się bez wymiany tarcz. i teraz pytanie bo nie widzę żadnych śrub mocujących tarczę ,trzeba odkręcic nakrętkę piasty i zdjąć z piastą ,czy wystarczy zbić ze szpilek bez odkręcania czegokolwiek poza kołem oczywiście ,jestem w trakcie roboty więc prosze pomóżcie bo nie chce bezsensownie lać młotkiem po tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudi88 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W P11 poprostu siedzą na szpilkach, więc u ciebie powinno być tak samo. Jeśli sie zapiekły to powinno lekkie opukanie młotkiem pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truedomel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wielkie dzięki za szybka odp., ide "klepać" jak tylko coś zamówie.Wiem ,że dostanę "pochwałe" za to pytanie bo było takich już wiele ale co wziąć Zimmermann czy TRW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Tylko zaciski odkręć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W tarczy hamulcowej pomiedzy szpilkami powinny byc dwa otwory po przeciwnych stronach z gwintem 8 chyba .Wkrec dwie śruby i wkręcaj na przemian .Tarcza elegancko zejdzie bez pukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truedomel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Spoko ,zlazły ,że aż miło ktoś myslał przy zakładaniu i potraktował miedzią.Tylko problem, bo auto na wieczór potrzebne a tarcze w d... Idę przetoczyć ,trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.