Gość mariuszp1979 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam Czy jest sposób żeby wyłączyć poduszkę powietrzną pasażera ? Mam 5 letnią córkę i jak jeździmy razem, to wolę posadzić ją z przodu. WP11 SLX, 1998 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam Czy jest sposób żeby wyłączyć poduszkę powietrzną pasażera ? Mam 5 letnią córkę i jak jeździmy razem, to wolę posadzić ją z przodu. WP11 SLX, 1998 rok. mam taką samą wersję wyposażenia i nie wydaje mi się aby był jakiś guzik do wyłączania poduchy pasażera jak w innych markach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszp1979 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 mam taką samą wersję wyposażenia i nie wydaje mi się aby był jakiś guzik do wyłączania poduchy pasażera jak w innych markach Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.