Bart-qlka2 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam! Od momentu kupna w naszej Micrze nie włącza się tylna wycieraczka po włączeniu spryskiwacza w według mnie powinna. W dwóch pozostałych Nissan'ach tj. w Almerze i Primerze właśnie tak jest a tutaj nie wiadomo o co chodzi. Dodam tylko że oczywiście wycieraczka sama w sobie chodzi jak powinna tyle że wkurzające jest że po włączeniu spryskiwacza trzeba samemu włączyć jeszcze wycieraczkę. Jak macie jakieś pomysły na ten temat to będę wdzięczny. Pozdrawiam. Bart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MESJASZ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jak miałem k11 z 93r tez nie włanczała sie razem ze spryskiwaczem , musiłaem najpierw polać płyn ( właczyć pierscień bodajze do góry i przytrzymać ) i pózniej właczyć wycieraczke na pierścieniu w dól przypomniało mi sie jak właczysz wycierczke tylna i odepchniesz od siebie manetke powinna działć wycieraczka i spryskiwacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ten typ tak ma seryjnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.