Gość tosiak222 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mam dziwny przypadek ponieważ ucieka mi płyn chłodniczy ale jakoś tak z tył silnika wymieniłem pompę wodną było dobrze ale po jakimś czasie znowu wycieka ale jak już wcześniej napisałem jakoś z tył silnika dziwny wyciek i bardzo jest to denerwujące bo ciągle dolewa sie płyn a on wciąż ucieka proszę o pomoc pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 może z nagrzewnicy?? tylko wtedy to i dywaniki mokre, jak z tyłu silnika?? moze trzeba sprawdzić węże wodne, masz LPG, może na trójnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tosiak222 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 mam LPG sprawdzę to co napisałeś dzięki za rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.