Gość damiano1718 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a tu was koledzi zadziwie jak wpisałem numer vin do autobaza.pl to wyświetliło mi ze mam silnik GA 14DE! a przypomne że mam nissana primere p11 hatchbatch 1.6 16v benzyna! 73KW! i mam na wielopunktowym wtrysku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a tu was koledzi zadziwie jak wpisałem numer vin do autobaza.pl to wyświetliło mi ze mam silnik GA 14DE! a przypomne że mam nissana primere p11 hatchbatch 1.6 16v benzyna! 73KW! i mam na wielopunktowym wtrysku! ale o co chodzi ?? o to że masz przepływke tam gdzie pokazałem, czy że nie masz wielopunktu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ja wkońcu sam nie wiem co mam! Mam silnik 1.6 16v! a jak wpisałem numer vin do autobaza.pl to wyświetla mi że mam silnik GA 14DE czyli 1.4 na logike! a wiem że mam wielopunktowy wtrysk! TO MOŻLIWE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 1.4 -> niemożliwe wielopunkt z tym filtrem i gażnikiem -> niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) 1.4> zgadzam sie to jest niemożliwe! ale strona mi tak wyświetliła ale wielopunkt mam to raczej pewne!!! zresztą sam nie wiem co mam mysleć!!! znalazłem na allegro identyczny silnik który mam w swojej primerce http://moto.allegro.pl/item971408630_silnik_nissan_primera_si_p11_1_6_16v.html Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez damiano1718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Zdekoduj VIN (ruska strona) na wyposażenie i typ silnika http://www.japancats.ru/nissan/ alb podaj tutaj numer Nie było silników 1,4 w primerach albo te GA16DS z gaźnikiem albo GA16DE z pełnym wtrysk Twój jest na pełnym wtrysku Gaźnikowe były w dwóch wersjach zwykłe i sterowane elektronicznie Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez and_pec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 МОДЕЛЬ PRIMERA [P11E ] ДАТА ИЗГОТОВЛЕНИЯ 02/1997 GRADE SI TYPE ДВИГАТЕЛЬ GA16DE TYPE ENGINE КУЗОВ 5 DOOR HATCHBACK РЕГИОН CENTRAL EUROPE AREA ТРАНСМИССИЯ 5-SPEED MANUAL TRANS КОД ЦВЕТА [bN6] DARK BLUE КОД ЦВЕТА ОБИВКИ [K] GREY czyli autobaza.pl to gów..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Trochę kultury Panowie. Przypominam, że tutaj sobie pomagamy. counterox nikt Cię tu na siłę nie trzyma. Możesz się przenieść. Wolny wybór. Nie chcesz pomagać to nie pisz. Grimm moderatorzy jeszcze tu są i będą. Usunąłem przepychanki i zmuszony zostałem do użycia ostrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzE Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Odświeżam temacik bo mam taką turbo dziurę przy 2,5 tys do prawie 3 tys obrotów i jak zdejmuje noge z gazu to szarpie i skacze.... Silnik PB i LPG pewnie to 2 go zaśmieciło .... Czy trudne jest czyszczenie ?? I jak się za to zabrać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Następny kolega z wolnossącym silnikiem, który ma turbo-dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi