Gość przemyk Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mozecie mi doradzic jaki rozmiar i rodzaj tarcz jest potrzebny do N15 1.4GX hatchback 98r. z ABS? Nasze wspaniałe serwisy moga mi tylko podac nr katalogowy i cene oryginału. W ogóle nie znaja danych technicznych! Prosze wiec o pomoc w ustaleniu srednicy i rodzaju tarcz. Z góry dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 temat zdaje sie byl przerabiany... poszukaj na forum co do rozmiaru to ja juz raz wpadlem wiec napisze: najlepiej zmierzyc srednice bo ja w `99 GA1.4 mam tarcze od GA1.6, co do marki to najlepiej na EBC Turbo Groove - bardzo dobre tarcze, nawiercane wentylowane do tego klocki EBC Green Stuff ze zmienszonym fadingiem, cena dosc wysoka ale i tak taniej wyjdziesz niz jakbys kupil ori w ASO, a droga hamowania duzzo krotsza! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemyk Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Właśnie najlepiej zmierzyc. Czy wentylowane sa tylko na przód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 wentylowane byly tylko z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.