Gość Rafalmieniuk Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam szanownych forumowiczów!!! Mam taki problem będąc w trasie zgubiłem lub ktoś sobie przywłaszczył listewkę plastikowa od pasażera z drzwi. Szukałem szukałem i bez skutku. W serwisie powiedzieli mi za kawałek plastiku ok 400 zł nie wiem czy to miał na myśli ale cóż... Jeżeli macie jakis kontakt jak i gdzie i za ile to dostać prosze HELP... Dodam że to 2002r. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Możesz zamieścić fotkę ubytku ? bo nie jestem pewien co masz na myśli Chodzi ci o gumę odbojnikową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 zapewne chodzi o to http://www.allegro.pl/item966422941_listwa_drzwi_almera_tino_prawa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafalmieniuk Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Właśnie o taką listwe m,i chodziło !!!!!! Dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaaaaro Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Właśnie o taką listwe m,i chodziło !!!!!! Dziex Wymieniałem prawe przednie drzwi i sprawdzałem przed chwilą, że taka listwa jest w kompletnym stanie przy wymontowanych drzwiach. Jakby była jeszcze potrzebna to proszę się ze mną kontaktować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafalmieniuk Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jaaaro próbowałem się skontaktować z człowiekiem co sprzedaje z allegro ale jakoś bez odzewu...jakby coś nie wyszło dam znać... a no i dzięki za info :]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.