Gość woocash Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam, auto to N16 po FL sedan, mam pytania: 1. Czy w antenie przypodstawnie jest jakaś złączka czy trzeba całość z kablem rozbierać? 2. Mam ten panel zespolony jak się zabrać do wypięcia anteny z tego? (ten punkt jeżeli pierwszy będzie na "nie".) 3. Jak idzie kabel antenowy we wnętrzu auta co trzeba demontować? Pozdro Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigtomm Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Odkręcasz kabel od anteny, jedna nakrętka i wyjmujesz gniazdo - aby się tam dostać wyjmujesz oświetlenie przy lusterku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dzięki czyli kabel przy antenie można odkręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigtomm Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Tak, płaskim małym kluczem ale nie pamiętam rozmiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tak, płaskim małym kluczem ale nie pamiętam rozmiaru. A możesz mi powiedzieć jak wyjąć lampkę żeby nie połamać? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigtomm Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Wyjmujesz całą lampkę, jest na zaczepach, które trzymają ją w podsufitce, wystarczy wyjąć klosz lampy a potem resztę. Wtedy zobaczysz zaczepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie Bigtomm!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.