Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] nowy kluczyk

Gość siwy532

Rekomendowane odpowiedzi

witam forumowiczów.Mam problemik zgubiłem kluczyk do swojej k11 rocznik 1996 1,0,po dorobieniu nowego samochód odpala na 2 sekundy i gaśnie miga check

oryginalny kluczyk był z takim czerwonym plasticzkiem ,czy ta cholera ma immobilizer .Czy ktoś się spotkał z czymś takim?

tak to wyglada na immo i musisz dorobic z immo bo bedzie kupa z tego

DZIĘKI KOLEGO CZY W NORMALNYM PUNKCIE MI DOROBIĄ CZY TRZA DO ASO?

Przepraszam forumowiczów za błąd oczywiście micra k11 a nie 12 tak jak napisałem w poście.

Mogłeś edytować i poprawić, zrobiłem to ja - Diabeł. biggrin.gif

• 2 tygodnie później...

witam forumowiczów.Mam problemik zgubiłem kluczyk do swojej k11 rocznik 1996 1,0,po dorobieniu nowego samochód odpala na 2 sekundy i gaśnie miga check

oryginalny kluczyk był z takim czerwonym plasticzkiem ,czy ta cholera ma immobilizer .Czy ktoś się spotkał z czymś takim?

I jak ?

Dorobiłes ten kluczyk? Ja mam ten sam problem. Samochodzik także z 1996 i przeprowadzałem doświadczenie z wydłubywaniem tej małej kosteczki ( to z pewnością immobilizer).

Dowiadywałem się w "dorabialni" kluczyków i facet mówił, ze to kosztuje ok 150 zł i ze względu na rocznik auta jest proste.

Ciekawy jestem czy Ci się udało.

pozdrawiam

mirtomir

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Kolego Siwy532, jeżeli na oryginalnym kluczyku masz napis NATS, to jest w nim chip do immo.

Pozdro.

• 1 rok później...

Witam wszystkich i z góry przepraszam za odświeżenie tak leciwego tematu. krótkie pytanie nr 1: czy ten czerwony cymcykator działa zbliżeniowo czy na innej zasadzie? krótkie pytanie nr2: czy immo z oryginalnego kluczyka można w jakiś sposób (jeśli tak to jak?) zamontować w kluczyku z allegro typu scyzoryk?

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...