Gość uciu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam, od kilku dni słych mocne chrupanie z kół przy skręcie (przy maxymalnym jest tak mocne, ze czuć to na kierownicy). Dodam tylko, ze po zimie, czyli ok 2tyg wymieniałem oba przguby wewnętrzen i tym razem (pierwszy raz) kupiłem je przez allegro - HDK czy jakos tak. Interes z przesyłka wyszedł prawie 270zł.... tak to jest jak człowik chciał mieć "oryginalne" by nie wymienić ich co roku... Wymieniał to znajomy mechanik, który wszystko robi przy mikrze i ktory juz wcześniej wymieniał mi przeguby. Co to może być - jakieś wadliwe przeguby? Może sprzedano mi do innego auta- choć wtedy mech by to zauważył. Wg mnie odgłos jest taki sam, a nawet o wiele mocniejszy niż na starch, rozwalonych przegubach. ------------------------------------------------------------------ Byłem u mechanika i założylismy na próbe inny przegub i cisza!!! Jak to możliwo że padły przeguby, na któych zrobiłem może z 400km??? Może one fabrucznie były jakieś wyjechane, krzywe itp? Napisałem do sprzedawcy, że chce je reklamować - z0baczymy jaka bedzie jego odpowiedz na to. Aha kupowałe tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=927047422 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Na podanej przez Ciebie aukcji jest taki napis: GWARANCJA: 24 miesiące Więc z niej skorzystaj. Po prostu kupiłeś badziew, jakich jest wiele na dzisiejszym rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 uciu i co na to sprzedawca? Jeśli uczciwy powinien bez problemu przyjąć reklamację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.