Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] chrupanie nowych przegubów z allegro?

Gość uciu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od kilku dni słych mocne chrupanie z kół przy skręcie (przy maxymalnym jest tak mocne, ze czuć to na kierownicy).

Dodam tylko, ze po zimie, czyli ok 2tyg wymieniałem oba przguby wewnętrzen i tym razem (pierwszy raz) kupiłem je przez allegro - HDK czy jakos tak. Interes z przesyłka wyszedł prawie 270zł.... tak to jest jak człowik chciał mieć "oryginalne" by nie wymienić ich co roku...

Wymieniał to znajomy mechanik, który wszystko robi przy mikrze i ktory juz wcześniej wymieniał mi przeguby.

Co to może być - jakieś wadliwe przeguby? Może sprzedano mi do innego auta- choć wtedy mech by to zauważył.

Wg mnie odgłos jest taki sam, a nawet o wiele mocniejszy niż na starch, rozwalonych przegubach.

------------------------------------------------------------------

Byłem u mechanika i założylismy na próbe inny przegub i cisza!!!

Jak to możliwo że padły przeguby, na któych zrobiłem może z 400km???

Może one fabrucznie były jakieś wyjechane, krzywe itp?

Napisałem do sprzedawcy, że chce je reklamować - z0baczymy jaka bedzie jego odpowiedz na to.

Aha kupowałe tutaj:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=927047422

Pozdrawiam

Na podanej przez Ciebie aukcji jest taki napis:

GWARANCJA: 24 miesiące

Więc z niej skorzystaj. Po prostu kupiłeś badziew, jakich jest wiele na dzisiejszym rynku.

uciu i co na to sprzedawca? Jeśli uczciwy powinien bez problemu przyjąć reklamację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...