Gość rav020 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Chcialem zapytać, czy nowe seryjne nieobnizane sprezyny do p10 sa komfortowe jak francuz czy sztywne jak typowe japonskie??? Pytam bo polskie drogi juz mnie mecza a mam twarde i niskie. Nie chcialbym zeby normalne bujaly mnie na lewo i prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 orginaly sa sztywne jak japonskie sztywny pokarz fotki jak wyglada twoja prima na tych niskich bo moze by mi sie spodobaly jak bys zmienial na orginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav020 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tak wyglada moja prima http://img62.imageshack.us/i/427936249.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jak po dziurach to tragedia jak dla mnie no ale po zakrętach jak tramwaj po szynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.