Gość JarodaPL Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 cześć, jechałem spokojnie maximą i nagle przestała działać - silnik zgasł. Nie mogę jej uruchomić. EOBD pokazuje błędy 1,2,3,4,5. Czy to immobiliser, czy też jakieś inne urządzenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Przyczyn może być mnóstwo. Zacznij od antynapadu, potem immobilizer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JarodaPL Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dzieki, w zwykłym warsztacie mówią, że tylko ASo wchodzi w grę. A tam, jak wiadomo drogo. Znasz jakiegoś speca w Warszawie, który się zajmuje takimi rzeczami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dzieki, w zwykłym warsztacie mówią, że tylko ASo wchodzi w grę. A tam, jak wiadomo drogo. Znasz jakiegoś speca w Warszawie, który się zajmuje takimi rzeczami ? Ja mam kogoś w Nowym Targu, ale w Warszawie jest kilku,którzy mają oprogramowanie do Nissana. Poszukaj w nieautoryzowanych serwisach.Jeśli nie znajdziesz, to w na forum są dwa działy - porady eksploatacyjne i warsztaty. Polecą kogoś dobrego w Warszawie. Sam skorzystałem kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Podjedź tam, ja bujałem się długo z usterka co prawda inną ale dopiero tam pomogli. Weź porozmawiaj o zniżkę na klub - powinien Ci dać, kiedyś rozmawiałem. Tylko rozmawiaj z szefem serwisu - bardzo miły gość. 02-220 Warszawa, ul.Łopuszańska 31 A. Tel: 22-846-53-93 602-673-340 www.usacars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.