fastdriver Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 czy ktoś może wie jak to zamocować ? zdjąłem to od prawej do lewej - ale zamontować nie jest tak łatwo jak zdjąć ... proszę o pomoc bo po godzinie walki z tym mam ochotę iść kupić jakieś uniwersalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke11 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 oj nie pamietam jak ja nakladalem, ale tez sporo mi zajelo i wkur.... sie kilka razy strasznie ale sie nie zrażaj, dasz rade btw, dobrze wyglada twoj n13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastdriver Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ale pamiętasz chociaż czy zakłada się ją od lewej do prawej czy od środka ? załamuję ręce - jakbym wiedział to bym jej w ogóle nie zdejmował ehhh auto nie jest zgnite tylko zaniedbane było - zrobiłem zaprawki troche szpachli dostało nowy lakier, wyjąłem cały środek pranie wszystkiego i można jeszcze nim pośmigać zajęło mi to 6 długich dni ale mam nadzieje że odwdzięczy się... dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.