Gość Piotrek83 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam, Spaliłem głośnik w mojej micruni, chcę jutro coś nowego kupić wraz z radyjkiem. Czy ktoś z Was orientuje się jakie parametry mają te oryginalne (mam nadzieje że takie tam były) głośniki montowane w drzwiach? Chodzi mi najbardziej o średnicę, gdzieś znalazłem że to 150mm? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Longers Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 w drzwiach i na polce głośniki są takie same 165mm. Uważaj żebys nie kupił za głebokich bo za głosnikiem prowadnica od szyby idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moraw2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 w drzwiach i na polce głośniki są takie same 165mm. Uważaj żebys nie kupił za głebokich bo za głosnikiem prowadnica od szyby idzie Witam, A jest możliwość zamontowania w drzwiach głośniczków 130mm, są takie dystanse, lub jakich inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam, A jest możliwość zamontowania w drzwiach głośniczków 130mm, są takie dystanse, lub jakich inny sposób? To nie są standardowe 165mm.. ja takie kupiłem i były za małe o około 5 mm.. jednak zostały wpasowane i na sile dokrecone. Uważaj na głębokość głośników ! wykręć stary jedz do sklepu i dobierz organoleptycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.