Gość yah0o Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Po naciśnięciu na hamulec tłoczek się wysuwa, ale już się nie cofa, nawet kołem nie można ruszyć. Rozebrałem zacisk, nie ma rdzy, większych rys, w środku czyściutko i nasmarowane. Jedyne co mnie zaniepokoiło to fakt ze kreci się w jedna i druga stronę. Znajomy mechanik stwierdził ze powinien tylko w jedną. Może to ktoś potwierdzić? Albo jakieś inne sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ja zaciągniesz i puścisz ręczny to też się nie cofa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yah0o Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Prawde mowiac nie sprawdzalem. pierwsze co zrobilem odczepienie recznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Żeby cofnąć tłoczek musisz kręcić zgodnie z wskazówkami zegara . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martinezx1 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Może przewód elastyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yah0o Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Tak zgadza sie, ale czy w momencie gdy on wychodzi powinien tez sie obkrecac w przeciwna strone, bo u mnie tak jest Przewody sa w porzadku Nie wiem jak to zrobilem ale w koncu cofa sie Dzieki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Tak zgadza sie, ale czy w momencie gdy on wychodzi powinien tez sie obkrecac w przeciwna strone, bo u mnie tak jest Przewody sa w porzadku To jest normalne że tłoczek kręci się w dwie strony . Wkręca się z zgodnie z wskazówkami zegara a wykręca w odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.