M@reS Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 To fakt...eko skóry, eko bawełna, eko żarcie.....gó..o nie eko, chemia jednorazowego użytku Syf na każdym kroku. Nie ma już w produkcji rzeczy solidnych, wytrzymałych i z prawdziwych materiałów....jest syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Pokrowce założone. Nawet jestem zadowolony,materiał gruby solidny i jak na typ "koszulki" to ładnie kryją cały fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Wyczyscilem moja jasna tapicerke tym razem pianka Sonax, przebarwienia po jeansach i brud na podlokietnikach z przodu ladnie zeszly, z tylu brud od butow i pozostalosci po chorobie lokomocyjnej dzieciakow tez;-) Czyscilem w nastepujacy sposob: spryskanie pianka aby pokryla cale siedzenie, czyszczenie gabka, kilkukrotne wyplukanie gabki w wodzie i ponowne wycieranie, na koniec mikrofibra z dosc mocnym naciskiem aby odciagnac jak najbardziej pozostalosci pianki. Na 2 godziny na sloneczko, potem do garazu na noc z otwartymi szybami i rano mozna jechac. Szkoda mi bylo 200zl na czyszczenie profesjonalne ale w moim przypadku mija sie to z celem, wole co 2 lata odswiezyc pianka za kilkanascie zl z niewiele gorszym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 do bardzo brudnej tapicerki w notku brata zastosowałem dostępną w Tesco piankę Prestone. Opakowanie wystarczyło na wszystkie pokrycia i okazało się bardzo skuteczne - z pominięciem tej plastikowej, zbyt ostrej szczotki, zamiast której lepiej użyć czegoś bardziej miękkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Tez o niej myslalem ale akurat nie bylo nigdzie, jeszcze Tuff Stuff chwala. Ta z Sonaxa wystarczyla na styk na siedzenia przod tyl(bez oparc) i boczek kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi