Gość arthi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czy sprezarka z modelu p11 bedzie pasowac do p10 i jak sprawdzic czy jest w przyzwoitym stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czy sprezarka z modelu p11 bedzie pasowac do p10 i jak sprawdzic czy jest w przyzwoitym stanie? Sprężarki mają różne symbole - kiedyś drążyłem ten temat. W P10 są trochę inne niż w P11, ale czym się różnią tego nie wiem. Wiem tylko na pewno, że mają inne symbole. Jeśli chodzi o sprawdzenie - jeśli jest to zdemontowana sprężarka - to pole manewru jest nie wielkie. Możesz sprawdzić łożysko - kręcisz kołem i słuchasz czy nie hałasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arthi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sprężarki mają różne symbole - kiedyś drążyłem ten temat. W P10 są trochę inne niż w P11, ale czym się różnią tego nie wiem. Wiem tylko na pewno, że mają inne symbole. Jeśli chodzi o sprawdzenie - jeśli jest to zdemontowana sprężarka - to pole manewru jest nie wielkie. Możesz sprawdzić łożysko - kręcisz kołem i słuchasz czy nie hałasuje. Bardzo dziękuje za kompletną odpowiedź, nie będę ryzykoł, zostanę przy p10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.