Gość tomecki34 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Może ktoś ma namiary gdzie można kupić białe kierunkowskazy boczne do Tino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Na alledrogo kupisz białe kierunkowskazy, wystarczy poszukać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Na alledrogo kupisz białe kierunkowskazy, wystarczy poszukać ! Szukałem ale same pomarańcze wyskakują chyba że są takie same w innych modelach nissana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Szukałem ale same pomarańcze wyskakują chyba że są takie same w innych modelach nissana. Nie wiem czy są w innych nissanach (jest szansa, że tak, i tylko trzeba się rozejrzeć, zaczynałbym od tych większych modeli), ale myślę, że jak przypilnujesz alledrogo, to trafisz. Nie dalej jak 1-2 tyg. temu pamiętam, jak przepatrując "Części samochodowe", wrzuciwszy wyszukiwanie wg "Tino", w wyniku pojawiła się miedzy innymi i aukcja białych kierunków. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cholera to ja mam pecha.Co szukam nic nie ma.Do innych nysek są jakie chcesz, oryginalne,polskie zamienniki,używki.Coś polski przemysł z zamiennikami kuleje w sprawie tino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Qrde Szkoda że nie wysłałem linka, bo jak pisałem posta to akurat były białe kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Qrde Szkoda że nie wysłałem linka, bo jak pisałem posta to akurat były białe kierunki Jak tak szybko zchodzą to musi być ogromny popyt na nie. Mam kupiłem.Nówki białe są takie same jak do almery N16.2000-2007. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.