Gość heineken72 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 co mozna zrobic jak auto ma ponad 200 000 km ... kierownica wyslizgana aż błyszczy ... az sie trudno prowadzi bo rece sie slizgaja po kierownicy ps. .... napewno nie kupie nakładki skórznaj ... nie lubie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 to obszyj skórą u tapicera..koszt około 150-200 złotych i będzie jak oryginalna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Albo odżałuj i kup jakaś sportową. Są trochę mniejsze i lepiej wyprofilowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 no ale z airbagu musiałby zrezygnować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 nie mam poduszki to może cos pomysle o innej ale myslałem ze może czyms ja zmatowić - same kółko by z świecacego stała sie tępa i matowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 mozesz sobie ponacinać nożówką ale wątpię by wyglądało to dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraW10 Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 mozesz sobie ponacinać nożówką ale wątpię by wyglądało to dobrze:) hehe dobre. i jeszcze mozna gwozdziami ponabijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 ta a na koniec owinac drutem kolczastym to sie napewno slizgac rece nie beda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 poradzili mi coś po czym nie będzie tak szorstko jak drucie do łączenia instalacji miedzianych używa się ściereczek czyszczących usuwają one z miedzi werstwę pociemniałą zrobiłem w 5 minut i już lepiej .... jest matowa, mniej sie slizga i sie nie świeci jak psu ja..... ps. nie ma to jednak jak nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 ja mam wyświeconą górną część deski rozdzielczej. jak jadę w pełnym słońcu to się odbija od deski i od przedniej szyby i mnie oślepia. myślisz że taka ściereczka da radę? myślę jeszcze o jakimś płynie. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 nie próbuj tym lepiej zejdzie Ci z wierzchu kolor z konsoli czyściłem na dole plame szczotką i widac mały slad nieładny a odbija sie chyba w kazdym .. ja uzywam matowego kokpitu a ostatnio pianki do PC troche mniej świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi